Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Главная » 2024 » Червень » 13

Екскурсія книжковим лабіринтом

 

11-12 червня в медіа-центрі центральної бібліотеки Куяльницької громади тривав тренінг "Оцінка організаційного потенціалу міськрайонної організації Червоного Хреста",  який в ці дні проходить по всій країні для місцевих осередків. Визначити сильні та слабкі сторони місцевої організації, націлити на пріоритетні напрямки учасникам допомагали тренери - представники національного комітету Червоного хреста та Запорізької обласної організації.

Розрядкою у напруженому графіку  для учасників найбільшої гуманітарної організації України, стала екскурсія бібліотечним простором, запропонована бібліотекарями. 

Переглядів: 91 | Додав: bibliotekar | Дата: 2024-06-13 | Коментарі (0)

Абетка за «Гайдом безбар’єрних подій»

 

Питання безбар’єрності в Україні важливе і актуальне. Створення умов, де кожна людина почуватиметься комфортно та матиме рівні можливості,  де люди з обмеженими можливостями можуть активно брати участь у суспільному житті, працювати, отримувати освіту та доступ до послуг,  - є метою нашого суспільства.

В рамках проєкту «Гайд безбар’єрних подій» Міністерство культури та інформаційної політики України презентувало електронний посібник  "Довідник безбар'єрності"  - гід з коректного спілкування, у якому зафіксовані нові норми безбар'єрної мови та рекомендації для проведення публічних заходів за принципами безбар'єрності, і який протягом місяця активно популяризувався серед бібліотек-філій КУ «Публічна бібліотека ім. Є. Чикаленка Куяльницької сільської ради».

Переглядів: 92 | Додав: bibliotekar | Дата: 2024-06-13 | Коментарі (0)

Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz