Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2024 » Червень » 13 » Екскурсія бібліотекою
9:56 AM
Екскурсія бібліотекою

Екскурсія книжковим лабіринтом

 

11-12 червня в медіа-центрі центральної бібліотеки Куяльницької громади тривав тренінг "Оцінка організаційного потенціалу міськрайонної організації Червоного Хреста",  який в ці дні проходить по всій країні для місцевих осередків. Визначити сильні та слабкі сторони місцевої організації, націлити на пріоритетні напрямки учасникам допомагали тренери - представники національного комітету Червоного хреста та Запорізької обласної організації.

Розрядкою у напруженому графіку  для учасників найбільшої гуманітарної організації України, стала екскурсія бібліотечним простором, запропонована бібліотекарями. 

Було дуже приємно бачити цікавий інтерес у присутніх до роботи закладу, до актуальних для сьогодення  книжково-документальних виставок, презентації сучасних авторів, світових бестселерів. 

Відмітили представники та волонтери і зонування бібліотеки, і комфортний  простір, і змістовну  подачу інформації з маловідомими   довідками з історії  нашого краю   від Людмили Бензар, і самобутні, креативні викладки літератури у відділі обслуговування  на любий смак, за різними  літературними уподобаннями від Інни Вербицької.

Аплодисментами віддячили учасники тренінгу працівникам бібліотеки за змістовний, цікавий екскурс по книжковим лабіринтам бібліотеки.

Більше фото - на блозі бібліотеки

 

 

Переглядів: 92 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz