Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2024 » Червень » 3 » Свято дитинства
12:33 PM
Свято дитинства

Свято дитинства в Куяльницькій громаді

 

Щороку в перший день літа відзначається одне з найстаріших міжнародних свят - День захисту дітей, прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими, прославляли свої родини і рідний край. 

Цьогорічне свято "Діти – квіти України", підготовлене відділом розвитку культури та туризму Куяльницької сільської ради - стало незабутнім днем для всіх учасників.

Погода подарувала нам напрочуд сонячний день серед дощового, похмурого тижня. Зустрічаючи ранок 1 червня, діти з усіх сіл громади зібралися біля Будинку культури, щоб взяти участь у цьому яскравому дійстві.

На заході були присутні керівники структурних підрозділів громади на чолі з Куяльницьким сільським головою Сергієм Паламарчуком. Завітав на свято  і голова Подільської районної ради Микола Соколов.

На святі працювало декілька майданчиків: дитячий, спортивний, художній, музичний, які збирали навколо себе багато прихильників. Рука об руку працювали на локаціях клубні і бібліотечні працівники, вчителі, сектор спорту та молоді, які заповнювали атмосферу дня радістю і веселощами.

На ігровому полі проходили активні ігри та конкурси, де діти мали можливість проявити свою спритність та співпрацювати в команді, отримуючи заряд позитивних емоцій.

Маленькі художники створювали яскраву мапу України, розмальовуючи її квітами та різнокольоровими візерунками, що символізували різноманітність та красу нашої країни.

На майданчиках, де працювали бібліотекарі учасники заходу прикрашали свої тіла веселими та яскравими тимчасовими тату (Ірина Пашора), вчилися створювати неймовірні фігури та фігурки з повітряних куль (Віолета Зінченко, Ольга Волкунович, Віктор Дідур), створювали ангелів-охоронців ЗСУ та готували особисті подяки  для військових, що захищають нашу країну(Олена Зінченко, Марія Лунга).

Акція #ДІТИ_ПОДІЛЬЩИНИ_ВОЇНАМ стала виразом вдячності та підтримки  для наших Захисників -Героїв.

А  чудові квітки та тваринки з яскравих різнокольорових повітряних кульок, зроблені своїми руками, залишились у діток на згадку про майстер-клас з твістингу!

Не згаяли можливості бібліотекарі (Ольга Волкунович, Віолета Зінченко) і перевірити учасників на знання дитячої художньої літератури. Цікавий літературний мікс вікторин "Всезнайко" та невеличкі призи утримували надовго біля локації малечу.

Як хочеться, щоб всім дітям нашої країни  завжди посміхалося життя, щоб завжди над ними було мирне небо та сяяло яскраве сонечко, щоб доля дарувала побільше таких радісних хвилин, а роки війни , які перевернули дитинство багатьох дітей, назавжди відійшли у вічність.

Більше фото – на блозі бібліотеки

Переглядів: 73 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz