Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Главная » 2024 » Червень » 03

Свято дитинства в Куяльницькій громаді

 

Щороку в перший день літа відзначається одне з найстаріших міжнародних свят - День захисту дітей, прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими, прославляли свої родини і рідний край. 

Цьогорічне свято "Діти – квіти України", підготовлене відділом розвитку культури та туризму Куяльницької сільської ради - стало незабутнім днем для всіх учасників.

Переглядів: 87 | Додав: bibliotekar | Дата: 2024-06-03 | Коментарі (0)

Естафету переймає культура. День відкритих дверей в бібліотеці

 

29 травня в рамках ініціативи «Тиждень Відкритого Уряду» Куяльницька громада організувала «День відкритих дверей» до всіх структурних підрозділів громади для активної учнівської молоді. Познайомити юнаків та дівчат з роботою відділу розвитку культури та туризму організатори заходу запропонували в центральній бібліотеці КУ "Публічна бібліотека ім. Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради".

Переглядів: 70 | Додав: bibliotekar | Дата: 2024-06-03 | Коментарі (0)

Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz