Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Березень » 6 » Тарасові слова - це правда жива!
6:16 PM
Тарасові слова - це правда жива!

Тарасові слова – це правда жива!

 

У кожного народу є великі поети, ім’я яких знають усі: і дорослі, і діти. Для українського народу таким поетом є Т. Г. Шевченко. Український поет, художник, філософ, народний вчитель, відомий усьому світові, слова якого і по сьогоднішній день хвилюють душі людей.
З раннього віку Шевченко писав вірші. Писав мовою, «могутньою», як Дніпро, «мелодійною», як спів солов’я, «прозорою», як джерельна вода.

Шевченко – наша слава, 
Наш пророк і наш співець,
І за волю, за державу
Богом даний нам борець.

Такими словами бібліотекарі Липецької центральної бібліотеки відкрили літературний ранок, присвячений дню народження Тараса Григоровича Шевченка, на якому були присутні учні 3-го класу липецької середньої школи разом із вчителем Тіорою А. В.
На заході відбулась презентація книжкової виставки «Вічне слово Шевченка», яка була підготовлена і проведена бібліотекарями Урсул І. І. та Димпул Л. А. Творчий портрет Шевченка, цікаві сторінки біографії поета, його нелегкий життєвий шлях поступово відкривали для дітей ці жінки на протязі всього ранку.

І літературний кросворд за книгою «Кобзар», і автографічна вікторина «Хто більше знає про Великого Кобзаря», і голосні читання шевченківських поезій були прийняті «на ура», а їх активні учасники щедро відзначені пам’ятними сувенірами та голосними аплодисментами присутніх.
Бібліотекарі дякували Ауріці Василівні та її учням за активну участь у заході, а вчителька та діти – в свою чергу за цікаве і змістовне літературне свято.


Переглядів: 2594 | Додав: Olga | Теги: літературний ранок, Шевченко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz