Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2024 » Червень » 26 » Небезпека азартних ігор
9:43 AM
Небезпека азартних ігор

Небезпека ігрової залежності в інтернеті

 

20 квітня в Україні стартувала національна інформаційно-роз’яснювальна кампанія щодо небезпеки азартних ігор, загрози та способів попередження ігрової залежності, до якої приєднались і бібліотеки Куяльницької громади.

В бібліотеці селища Борщі (Зірниця) відбулася інформаційна година «Ігрова залежність у віртуальному просторі: шляхи подолання».  Присутні разом з бібліотекарем розібрали різновиди, ступені, причини, симптоми та лікування інтернет-залежності. Взяли участь у вікторині «Інтернет-безпека» та переглянули короткий фільм про матір, яка намагається розібратися з сином, залежним від відеоігри.

В бібліотеці села Куяльник пройшла година корисних порад "Як вберегти себе від ігрової залежності в інтернеті", під час якої присутні уявили ігрову залежність, як цупку павутину, що накриває нас з головою, коли ми поринаємо у віртуальний світ ігор. Нам стає байдуже, що навколо нас. Нам треба звільнитись від павутини відклавши телефони свої і побачити та відчути світ навколо себе. А світ такий гарний та цікавий.

"Поради, як зберегти себе від ігрової залежності" - під такою назвою пройшла віртуальна інформаційна година в бібліотеці села Гидерим.

До уваги дітей був представлений відеоперегляд, за допомогою якого діти дізнались про основні  симптоми та ознаки ігрової залежності, психологію особистості ігромана, циклічніть та стадії ігрової залежності, а також надані поради, як вберегти себе від ігрової залежності.

Під час проведення заходів були використані інформаційні матеріали електронної брошури  "Азартні ігри - це лише розвага", розроблені Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей.

Подібні профілактичні заходи з дітьми та молоддю будуть проходити протягом року і в бібліотеках громади.

Більше фото - на блозі бібліотеки

Переглядів: 75 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz