Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2024 » Червень » 18 » Книжковий дарунок
1:19 PM
Книжковий дарунок

Книжковий дарунок для маленьких читачів

 

Нещодавно центральна бібліотека отримала новий книжковий дарунок - велику добірку літератури для дітей від небайдужої мешканки нашого міста Галини Разгуляєвої.

Галина за освітою - вчитель початкових класів, і добре розуміє, яку користь несе книга і читання для розвитку дитини.

Серед подарованих книжок - і ціла серія дитячої "Популярної енциклопедії сучасних знань" з книжками про життя Землі, підводний світ, атмосферу, зоряне небо, міфи давніх народів та дива світу, і ілюстрована дитяча енциклопедія, і "Енциклопедія Чомусика", і "Життя тварин" відомого німецького зоолога Альфреда Брема, і збірки казок українських та світових письменників, збірки народних казок, і багато примірників розвиваючої літератури для юних майстрів (як створювати витинанки, рухомі іграшки, аплікації, роботи з природних матеріалів, з ниток і тканини).

Дуже приємно, що не зважаючи на те, що книжками користувались дітки Галини, всі вони в чудовому стані, майже нові. Напевне, це свідчить про повагу до книжного слова, яка панує в дружній родині.

Ми вдячні і пані Марії Мурциті, яка привезла пакунки з книжками до бібліотеки, і яка також дарувала нашим маленьким читачам книжечки, які читали її донечки.

Книжки будуть розподілені по сільським бібліотекам і обов’язково стануть улюбленими для наших читачів.

Ще раз висловлюємо щиру вдячність Галині і Марії за чудові та щедрі дарунки. Ми віримо, що добрі справи завжди повертаються добром.

 

Більше фото - на блозі бібліотеки

Переглядів: 94 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz