Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2013 » Травень » 7 » До річниці Чорнобильської трагедії
11:14 AM
До річниці Чорнобильської трагедії
Чорне крило скорботи

Україна пережила  чимало трагічних сторінок в своїй історії. Найбільшою екологічною трагедією України та й усього світу стала Чорнобильська катастрофа, яка забрала  чимало людських життів, принесла біль і горе в багато сімей.
25 квітня, напередодні скорботної дати Чорнобильської трагедії, в Борщівській сільській раді силами завідувачки бібліотекою Трояновської Ганни Михайлівни та вихованців школи - інтернату було проведено зустріч-спомин "Чорне крило скорботи". На зустріч були запрошені односельчани - ліквідатори та переселенці з Чорнобильської зони.
Було зачитано "ПОМИНАЛЬНИЙ" список, це прізвища тих односельців-учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, які, на жаль, не дожили до цього дня. Поділився власними спогадами учасник ліквідації наслідків на ЧАЕС, голова спілки інвалідів "Союз. Чорнобиль. Україна" Панчина В'ячеслав Миколаєвич.
Слово бупо надано голові сільської ради Валентині Петрівні Правенко та начальнику відділу культури райдержадміністрації Ользі Михайлівні Шапран.
Музичне оформлення та супровід заходу надали культпрацівники Мандрик Наталя, Іванков В'ячеслав та Орлюк Валентин.

Детальніше про хід заходу читайте на сторінках блогу ЦБС


Переглядів: 800 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz