Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2024 » Травень » 23 » До Дня Героїв
11:24 AM
До Дня Героїв

Герої нескореної країни

 

23 травня в Україні відзначають День Героїв. Це свято памʼяті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України: лицарям Русі-України, козакам Гетьманської Доби, гайдамакам, січовим стрільцям, воїнам Армії УНР, ОУН, УПА, всім жертвам доби "Розстріляного відродження", героям Небесної сотні та військовим ЗСУ, які сьогодні боронять нашу країну. Відзначили День Героїв і в бібліотеках нашої громади.

Центральна бібліотека КУ «Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради» запрошує на історичну довідку "Герої крізь час". Бібліотека знайомить користувачів  з відомими історичними постатями, видатними особистостями всіх часів історії України, які мали глибоке твердження української національної та громадянської ідентичності на основі суспільно-державних (національних) цінностей України, зокрема соборності, самобутності, волі, гідності.

 В центральній дитячій бібліотеці діє книжкова виставка "День Героїв – борців за волю України", на якій представлена література, завдяки якій ви можете дізнатися більше про історичних та сучасних Героїв України, які  поклали своє життя за рідну Батьківщину, показуючи всьому світові, що наш народ ніколи не стане на коліна.

В бібліотеці селища Борщі (Зірниця) до цього памʼятного дня експонується книжкова виставка «Герої нескореної країни». Користувачі бібліотеки мають нагоду поринути у світ української історії, подій минулого, видатних особистостей та ознайомитися з художніми виданнями з фонду бібліотеки.

В  бібліотеці села Качурівка пройшла  година  пам'яті «Їх  імена  прославили  наш  край» та  перегляд  відеоролика «Книга  пам'яті  Куяльницької  громади», присвячені кожному, хто  боронить  рідну  землю  від  російських  окупантів.

В бібліотеці села Чубівка бібліотекарем та завідувачем клубу була проведена патріотична година "День Героїв України" та презентована книжкова виставка "23 травня — День Героїв".

Патріотична година під назвою "Українці - нація героїв" зібрала в єдиному колі відвідувачів бібліотеки та Будинку культури села Нестоїта.

Бібліотекарем та завідувачкою клубом села Малий Куяльник для мешканців села підготовлена книжкова викладка  «Герої, що змінили хід історії».

В старостаті села Коси, біля дошки пошани загиблим воїнам  села бібліотекарем розгорнута виставка-пам'ять "Герої нескореної країни". Книжкова виставка з такою ж назвою презентується і в бібліотеці села Ставки.

В  бібліотеці села Новоселівка оформлена патріотична літературна виставка «Україна – земля героїв».

Хай на нашій рідній землі, освяченій кровʼю Героїв, панують мир і злагода, добро та процвітання!

Більше фото -  на блозі бібліотеки

Переглядів: 76 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz