Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2024 » Серпень » 7 » До 205-річчя з дня народження Пантелеймона Куліша
2:44 PM
До 205-річчя з дня народження Пантелеймона Куліша

«Пантелеймон Куліш: особистість, письменник, мислитель»

 

Сьогодні, 7 серпня, народився  український письменник, фольклорист, етнограф, мовознавець, перекладач, критик, редактор, видавець, філософ історії - Пантелеймон Куліш. Цьому письменнику була присвячена низка соціокультурних заходів в бібліотеках Куяльницької громади.

Інформаційну довідку про Пантелеймона Куліша розмістила на своїй сторінці «Книга Бібліотечна» в Фейсбуці в рамках мультимедійної години «Пантелеймон Куліш: особистість, письменник, мислитель» центральна бібліотека.

Твори Пантелеймона Куліша займають почесне місце на книжковій виставці «Ювіляри місяця», розгорнутої в бібліотеці села Гонората, до знайомства з якою бібліотекар запрошує усіх бажаючих.

Виставка-портрет «Класик на теренах історії» пропонує познайомитись з життєвим шляхом та творчістю Пантелеймона Куліша користувачів бібліотеки села Чубівка. Присутні ознайомилися з біографією Пантелеймона Куліша, а також з кадрами з екранізації "Чорна рада".

Огляд викладки літератури "Куліш - корифей української літератури" зібрав користувачів бібліотеки села Куяльник.

Більше фото - на блозі бібліотеки

 

 

 

 

Переглядів: 91 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz