Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Главная » 2023 » Листопад » 01

Веселого Геловіну!

 

Геловін — одне з найтаємничіших, наймістичніших і найдавніших свят в історії, яке давно вже стало глобальним культурним феноменом і святом, яке також відбувається і в Україні і святкується у ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Як таке зовсім українське свято потрапило в нашу культуру, і яке відношення воно має до України, розповіли бібліотекарі Волкунович Ольга та Вербицька Інна на тематичній  вечірці до дня  Хелловіну 31 жовтня в центральній бібліотеці КУ "Публічна бібліотека ім. Є.Чикаленка Куяльницької сільської ради".

Переглядів: 135 | Додав: bibliotekar | Дата: 2023-11-01 | Коментарі (0)

«Бібліотечний ліцей» продовжує навчати

 

Перший ранок листопада в центральній бібліотеці розпочався з чергового заняття  в "Бібліотечному ліцеї". Цього дня молоді бібліотекарі сільських філій: Юлія Бірюк (с. Глибочок), Олена Перлей (с. Коси), Ганна Єфімова (с. Малий Куяльник), Юлія Ушакова (с. Чубівка) опановували питання організації, обліку та збереження книжкового фонду.

Переглядів: 124 | Додав: bibliotekar | Дата: 2023-11-01 | Коментарі (0)

Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz