Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Главная » 2012 » Жовтень » 05
Мудрі і багаті літами

День похилого віку – це хороша нагода ще пильніше поглянути на проблеми літніх людей, а також ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни та праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима – нелегкі життєві дороги, що щедро посріблили сивиною скроні. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління.

Вечір пошани літніх людей під назвою «Мудрі і багаті літами» відбувся в Борщівській сільській раді за ініціативою завідуючої бібліотекою Ганни Михайлівни Трояновської
Переглядів: 1106 | Додав: Olga | Дата: 2012-10-05 | Коментарі (0)

Вечір відпочинку для літніх людей «Осінній бал моїх років»

1 жовтня весь світ вшановує людей похилого віку, ветеранів війни, праці, одиноких та самотніх людей. В сонячний осінній день бібліотекарі села Новоселівка Швець О. М. та Криуліна Г. Д. запросили в Будинок культури шановних ветеранів війни, ветеранів праці – гідних пошани людей,  за плечима у яких великий віковий і життєвий шлях.

Людська осінь, як і природа, буває різною. У кожного із цих людей в житті були свої радощі та негаразди. Кожен із них прожив весну і літо життя, і до кожного підступила осіння пора. Нам дуже хотілось в цей день зігріти душі і серця наших гостей своїми добрими словами, побажаннями і тією чашкою чаю, яка була запропонована шанованим односельчанам.

Переглядів: 1236 | Додав: Olga | Дата: 2012-10-05 | Коментарі (0)

Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz