Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Жовтень » 5 » Вечір відпочинку для літніх людей в селі Новоселівка
9:51 AM
Вечір відпочинку для літніх людей в селі Новоселівка

Вечір відпочинку для літніх людей «Осінній бал моїх років»

1 жовтня весь світ вшановує людей похилого віку, ветеранів війни, праці, одиноких та самотніх людей. В сонячний осінній день бібліотекарі села Новоселівка Швець О. М. та Криуліна Г. Д. запросили в Будинок культури шановних ветеранів війни Струлевича Семена Кириловича та Чабана Івана Андрійовича, ветеранів праці – гідних пошани людей,  за плечима у яких великий віковий і життєвий шлях.

Людська осінь, як і природа, буває різною. У кожного із цих людей в житті були свої радощі та негаразди. Кожен із них прожив весну і літо життя, і до кожного підступила осіння пора. Нам дуже хотілось в цей день зігріти душі і серця наших гостей своїми добрими словами, побажаннями і тією чашкою чаю, яка була запропонована шанованим односельчанам.

Ведучі вечора Швець О. М. та Криуліна Г. Д. із задоволенням  представили всім присутнім поетів нашого села: Шестову Юлію Михайлівну та Мельниченко Валентину Федорівну. Дуже приємно було слухати цих досвідчених і мудрих жінок, в поезії яких поєднуються і людські почуття, і любов до рідної землі, і повага і шана близьких людей, і пам'ять про тих, кого уже немає поруч.

Для гостей був представлений концерт, який організував і провів наш незмінний і досвідчений концертмейстер Михайло Мойсенець. Діти співали, танцювали для наших ветеранів. З великим натхненням і майстерністю виконував українські народні пісні хор ветеранів праці – відомий в районі і області колектив «Журавка» під керівництвом М. К. Мойсенеця.


                           

З вуст Анатолія Івановича Бойка звучали гуморески Степана Олійника. Кожен виступ солістів нагороджувався тривалими оплесками. Присутні щиро дякували за подаровані їм хвилини відпочинку, за теплоту і душевність, що панували в залі.






Велику вдячність хочеться висловити Новоселівському сільському голові В. М. Гонзі та головному бухгалтеру сільської ради Г. Г. Станіславській, які завжди підтримують культпрацівників села і з розумінням ставляться до проведення будь-яких заходів.

 

О. М. Швець, завідуюча бібліотекою-філією № 31 села Новоселівка

Переглядів: 1238 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz