Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Жовтень » 5 » Вечір пошани літніх людей на станції Борщі
1:07 PM
Вечір пошани літніх людей на станції Борщі

Мудрі і багаті літами

1 жовтня в нашій державі відзначається День похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку шану і цивілізоване ставлення українського суспільства до найповажніших представників громади.

День похилого віку – це хороша нагода ще пильніше поглянути на проблеми літніх людей, а також ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни та праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима – нелегкі життєві дороги, що щедро посріблили сивиною скроні. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління.

Вечір пошани літніх людей під назвою «Мудрі і багаті літами» відбувся в Борщівській сільській раді за ініціативою завідуючої бібліотекою Ганни Михайлівни Трояновської. Програму вечора підготували та провели Г. М. Трояновська та В. В. Кушнір. Музичне вітання організували зав. клубами Борщівської сільради В. О. Орлюк та  Н. Ю. Мандрик. Активну участь в проведенні святкового заходу прийняли Вячеслав Іванков (районний центр культури та дозвілля), Олена та Вікторія Грабован, учні Борщівської школи-інтернату Ілона Спасікова та Даша Самойлова.


На вечері пошани були присутні 28 жителів станції Борщі. Людей похилого віку привітала голова сільської ради Валентина Петрівна Правенко. Для гостей було накрито святковий стіл. Від імені присутніх слово взяли Підопригора Олександра Володимирівна та Гронська Любов Прокопівна. І на кінець вечора Валентина Петрівна висловила щиру повагу та глибоку вдячність шановним ветеранам за високу громадську свідомість, розуміння і толерантність, важливий внесок у розбудову нашого селища. Побажала довгих-довгих років прожити здоровими, щасливими, в повазі та любові.


Г. М. Трояновська, завідуюча бібліотекою-філією № 37 станції Борщі

 

Переглядів: 1109 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz