Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Главная » 2012 » Квітень » 05

Книги, Інтернет і я - разом дружна сім'я


Важко уявити дитинство без «Колобка» та «Буратіно», а зрілість без Тургенєва, Толстого та Достоєвського. Книги наші супутники на все життя. Мудру пораду та добре слово ми шукаємо і знаходимо в книгах.Кожного року навесні традиційно до читачів бібліотек країни приходить Свято Книги. Це свято має назву – Тиждень дитячого та юнацького читання. А для дітей с.Гонората та ст.Борщі  в рамках Тижня дитячого та юнацького читання 30 березня районна дитяча  бібліотека привезла з собою цілий комплекс  заходів   під назвою «Книги, Інтернет  та я – разом дружна сімʼя».
Переглядів: 1047 | Додав: Olga | Дата: 2012-04-05 | Коментарі (0)

Котовщина в полум'ї війни

31 березня 1944 року - особлива дата в історії нашого краю. Ми урочисто відзначаємо, вже шістдесят восьмий раз день визволення Котовська та Котовського району і віддаємо шану світлої пам'яті тих, хто ціною свого життя визволив нашу котовську землю від німецько-фашистських окупантів. В ці пам'ятні дні колектив центральної районної бібліотеки спільно з працівниками районного центру культури та досугу провели патріотичну годину "Котовщина в полум'ї війни" в Липецькій ЗОШ I-III ступенів.
Переглядів: 994 | Додав: Olga | Дата: 2012-04-05 | Коментарі (0)

Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz