Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Квітень » 5 » Книги, Інтернет і я - разом дружна сім'я
12:58 PM
Книги, Інтернет і я - разом дружна сім'я

Книги, Інтернет і я - разом дружна сім'я


Важко уявити дитинство без «Колобка» та «Буратіно», а зрілість без Тургенєва, Толстого та Достоєвського. Книги наші супутники на все життя. Мудру пораду та добре слово ми шукаємо і знаходимо в книгах.
Кожного року навесні традиційно до читачів бібліотек країни приходить Свято Книги. Це свято має назву – Тиждень дитячого та юнацького читання.А для дітей с.Гонората та ст.Борщі  в рамках Тижня дитячого та юнацького читання 30 березня районна дитяча  бібліотека привезла з собою цілий комплекс  заходів   під назвою «Книги, Інтернет  та я – разом дружна сімʼя». 

До програми було включено відеоекскурс  в «Історію виникнення книги»,  показана цікава інформація про самі маленькі та великі книги у світі, читачі та гості бібліотеки  мандрували сторінками улюблених казок по  звуковій відеовікторині, а також  мультиплікаційний фільм  «Літаючі книги доктора Морріса», який  показав, що Книги це безцінна спадщина, яка переходять від одного покоління до іншого, зв'язуючи нас з нашими предками невидимою ниточкою. Також діти  з задоволенням прийняли участь у рольовій  грі  по казці «Ріпка». 


В наш час книги  видаються для будь-якого віку і на будь-який смак в достатній кількості. Різноманітна література допомагає нам не тільки в впізнаванні нового, але і при виборі професії, у вихованні, розвиває духовно, за допомогою книг ми дорослішаємо та пізнаємо світ. Отже читайте!!! Без читання жити неможливо. Це віконце у світ, як вважав В. Гюго,це «ключ до майбутнього».


Переглядів: 1049 | Додав: Olga | Теги: діти, інтернет, бібліотечне літо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz