Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Вересень » 15 » Тиждень громадянського суспільства
10:20 AM
Тиждень громадянського суспільства

Тиждень громадянського суспільства в бібліотеках громади

 

З 11 по 17 вересня в Україні триває Тиждень громадянського суспільства, ініційований  Міністерством культури та інформаційної політики України  в рамках реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні. Цього року він проходить вперше і включає проведення низки інформаційних заходів,  покликаних сприяти правовій освіті та розвитку громадянського суспільства у нашій державі.

До Тижня громадянського суспільства приєднались і бібліотеки Куяльницької громади.

В Чубівській сільській бібліотеці була проведена година пізнання історії держави "Ярослав Мудрий - засновник звіду законів про права людини", під час якої діти отримали нагоду познайомитись ближче з величною постаттю, який є зразком мудрого й успішного державного управлінця, реформатора, будівничого, просвітителя, пам’ять про якого живе вже майже тисячу років.

В бібліотеці села Вишневе пройшла інформаційно-правова година «Твоє право, твій обов'язок», під час якої юним читачам була представлена тематично-ілюстративна виставка з літературою, яка розкриває права та обов' язки дітей. Особливо сподобався дітям перегляд відеоролика «Права дітей на основі казок».

Відеоперегляд «Поважай закон і право» зібрав юних користувачів в бібліотеці села Ставки.

Цікавою та пізнавальною для молодих читачів центральної бібліотеки стала веб-презентація «Закони, за якими вчимося, працюємо, живемо».

Ці інформаційні заходи – наш посильний внесок у формування і посилення громадянського суспільства в України. Сильне громадянське суспільство є запорукою нашої перемоги у війні проти росії та є фундаментом розвитку нашої держави як демократичної, правової, сильної та незалежної держави!

Більше фото – на блозі бібліотеки

Переглядів: 118 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz