Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Главная » 2023 » Вересень » 15

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!

 

З 16 серпня по 16 вересня вся Одещина, і вся Україна разом із мільйонами учасників із 191 країни світу об'єднали свої зусилля заради екологічного майбутнього з метою формування культури чистоти довкілля, правильного поводження з відходами та підвищення відповідальності громадян за навколишнє середовище. Бібліотеки Куяльницької громади приєднались до Всесвітнього Дня прибирання  "World Cleanup Day"  під гаслом "Хай небо буде мирним, а Україна чистою!".

Переглядів: 81 | Додав: bibliotekar | Дата: 2023-09-15 | Коментарі (0)

Тиждень громадянського суспільства в бібліотеках громади

 

З 11 по 17 вересня в Україні триває Тиждень громадянського суспільства, ініційований  Міністерством культури та інформаційної політики України  в рамках реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні. Цього року він проходить вперше і включає проведення низки інформаційних заходів,  покликаних сприяти правовій освіті та розвитку громадянського суспільства у нашій державі. До Тижня громадянського суспільства приєднались і бібліотеки Куяльницької громади.

Переглядів: 111 | Додав: bibliotekar | Дата: 2023-09-15 | Коментарі (0)

Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz