Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Серпень » 18 » Круглий стіл "Безоплатна правова допомога он-лайн"
1:27 PM
Круглий стіл "Безоплатна правова допомога он-лайн"
Бібліотеки - точки опори для правового простору он-лайн
 
15 серпня представники ЦБС Котовського району: директор ЦБС Світлана Дюгаєва та заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Тетяна Токаренко взяли участь у роботі "круглого столу" "Безоплатна правова допомога он-лайн: перспективи розвитку в Україні".
Круглий стіл організований Одеською обласною організацію ВГО "Комітет виборців України" спільно з іншими учасниками мережі Центрів правової інформації та консультацій Міжнародного фонду "Відродження".
Спільний досвід надання правової он-лайн допомоги обговорювали 40 учасників - фахівців Центрів правової інформації, представників органів юстиції, працівників бібліотечної сфери, правозахисників та журналістів з міст Херсона, Львова, Рівного, Ковеля, Одеси та Одеської області.
На заході був презентований портал "Правовий простір", в рамках якого юристами з п'яти областей країни  надаються  безкоштовні он-лайн консультації з різних галузей права.
В ході "круглого столу" основний акцент був зроблений на залученні бібліотечних установ для впровадження правової допомоги через застосування можливостей Інтернет як вагомих точок опори в правовому просторі для Центрів правової інформації.
Ознайомитись з роботою порталу "Правовий простір"  та оперативно отримати безкоштовну правову допомогу ви зможете, звернувшись на сторінку  "ЦОГ" (Юридична допомога) сайту ЦБС Котовського району або безпосередньо за адресою порталу.
Переглядів: 828 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz