Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Главная » 2023 » Березень » 31

Стала пам’ять нашим обеліском

 

79 років тому, у березні 1944-го року розпочалися бої за визволення Подільського (Котовського) району, території сучасних Куяльницької та Подільської громад, від нацистських загарбників.  25 березня було звільнено село Дібровка, а 2 квітня  - останнє село Мардарівка. Давно вже немає в живих тих мужніх бійців, що звільняли Подільщину (Котовщину), але вони назавжди залишаться в нашій пам’яті зразками мужності і героїзму.

Над мирним небом Подільщини (Котовщини) височіють пам’ятники воїнам, які полягли в боях за визволення району. 31 березня мешканці Куяльницької громади збираються біля могил загиблих воїнів, несуть до підніжжя квіти, хвилиною мовчання вшановують пам'ять всіх, хто загинув у часи Другої І Світової Війни  та тих, хто віддав своє життя у сьогоднішній російсько-українській війні. В закладах культури громади проходять патріотичні заходи, години пам’яті та години-реквієми.

Переглядів: 414 | Додав: bibliotekar | Дата: 2023-03-31 | Коментарі (0)

Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz