Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Главная » 2021 » Жовтень » 18

"Я еще не все сказал..."

 

Нещодавно "патріарх" поетичного слова Подільщини Олександр Хільйович Корембліт порадував своїх поціновувачів виходом двадцять першої авторської збірки «Я еще не все сказал…». Прем’єра книжки пройшла в тісному колі колег по перу та любителів поезії під час засідання читацького салону «Бестселер» в публічній бібліотеці імені Євгена Чикаленка.

Переглядів: 1569 | Додав: Olga | Дата: 2021-10-18 | Коментарі (0)

Козацька слава не вмирає!

 

14 жовтня – значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів українців. В цей день громадяни нашої держави святкують День захисника України, День Українського козацтва,  День святої Покрови Пречистої Богородиці. Вшануванню славних звитяжців, імена і подвиги, яких навіки закарбовані в літописах і переказах, вихованню у юного покоління почуття відповідальності за долю держави та захист інтересів країни були присвячені заходи в бібліотеках Куяльницької громади, які пройшли на минулому тижні.

Переглядів: 1291 | Додав: Olga | Дата: 2021-10-18 | Коментарі (0)

Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz