Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2013 » Серпень » 2 » Зустріч з українським письменником в центральній районній бібліотеці
6:40 PM
Зустріч з українським письменником в центральній районній бібліотеці

Український ПРИНЦ жахів в гостях у мешканців Котовщини

2 серпня в центральній районній бібліотеці відбулась зустріч читачів та працівників сільських бібліотек з молодим українським письменником, мандрівником Максимом Кідруком. Креативний письменник Максим Кідрук презентував у читацькій залі своє нове творіння. З під пера молодого автора вийшов перший український технотрилер «Бот».

Романи невтомного мандрівника було відзначено другою премією на конкурсі "Коронація слова-2009", дипломом "Відкиття року" книготоргової мережі "КС" 2009 року, а невдовзі - премією конкурсу "Книга року-2010"  і спеціальною відзнакою "Коронація слова - 2012".

Виступ автора в центральній районній бібліотеці не залишив байдужим жодного з присутніх. Учасникам зустрічі було цікаве усе: і розповіді з особистого життя, і пережитий досвід, і плани на майбутнє. Автор подарував районній бібліотеці 5 книг з автографом та з радістю підписав примірники читачам, які придбали книги після зустрічі. 

Котовськ став 33 містом, яке приймало молодого представника української літератури 21-го сторіччя! Бібліотекарі району та читачі центральної районної бібліотеки щиро дякують членам Молодіжного парламенту міста за організацію такої цікавого заходу і чекають на нові зустрічі, адже вже у вересні Максим Кідрук розпочинає новий тур з новою книгою 
" Твердиня"!


Детальніше про зустріч із письменником та презентацію його нового твору читайте на сторінках блогу ЦБСl 

Переглядів: 779 | Додав: Olga | Теги: книга, письменник, презентація, українська література | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz