Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Серпень » 7 » Зустріч з поетом
3:00 PM
Зустріч з поетом

"Жива книга": зустріч з поетом-педагогом Олександром Коремблітом

 

Люди - це книги, варто лише їх розгорнути. Кожен має свою історію, яка надихає, може заставити задуматись над сенсом власного життя, надихнутися чужим досвідом, щоб стати сильнішими в подоланні життєвих труднощів та негараздів.  Саме така зустріч з справжньою людиною-"книгою" відбулась 7 серпня в центральній бібліотеці КУ «Публічна бібліотека ім. Є. Чикаленка Куяльницької сільської ради».

На зустріч з відомим на Подільщині і далеко за її межами поетом та педагогом Олександром Хільовичем Коремблітом "Педагог, обдарований музою"  завітали підопічні   філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області (провідний інспектор Світлана Цуркан). Захід відвідала і спеціаліст ЦСС Куяльницької громади Валентина Голоднюк.

Хочеться зауважити, що представники цих установ в центральній бібліотеці не вперше, багато років нас поєднує тісна співпраця.

Гостей зустріла бібліотекар Надія Балабан, яка представила автора 23 поетичних збірок, шестиразового лауреата загальнонаціонального конкурсу «Українська мова - мова єднання», педагога з 55-річним досвідом Олександра Корембліта та презентувала виставку його книг "Моя душа в полоні слова".

Олександр Хільович поділився з присутніми етапами свого життєвого шляху, з величезною теплотою згадуючи своїх друзів та педагогів дитячого будинку, в якому виховувався,  армійських друзів, колег, перемежуючи свою щемливу розповідь поезіями власного написання.

Затамувавши подих, присутні поринули в атмосферу творчості, краси поезії.

Життєвий шлях Олександра Хільовича є наглядним прикладом як не зламатися в житті, йти переборюючи труднощі, і залишатися людиною в будь якій складній ситуації.

На завершення зустрічі  поет подарував кожному присутньому свою крайню збірку поезій «Від жодного з років не відрікаюсь» з власним автографом та побажав   присутнім  відноситись до людей так, як би хотілось, щоб відносились люди до них.

Світлана Цуркан від імені своїх підопічних щиро подякувала  Олександра Хільовичу за цікаву зустріч і побажала творчого довголіття і нових поетичних творів.

Більше фото - на сторінках блогу бібліотеки

 

 

 

Переглядів: 173 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz