Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Травень » 14 » Зустріч з письменником
10:48 AM
Зустріч з письменником

Творча зустріч Богдана Сушинського з громадою Подільщини

 

11 травня 2018 року в центральній бібліотеці Куяльницької сільської ради Подільського району Одеської області відбулась зустріч з відомим  письменником, заслуженим журналістом України, істориком Богданом Сушинським. 

Цього дня Богдан Іванович презентував свою 200-у книжку - "Енциклопедії Львівської Ставропігії. XV –  початок XXI ст.", яка принесла письменнику-історику почесне звання кавалера творчо-академічної відзнаки "Золоте перо Ставропігії". Презентуючи енциклопедію, Богдан Іванович поділився враженнями від зустрічей з громадою Львова та Кодими та поділився творчими планами на майбутнє.

Під час перебування на Подільщині Богдан Іванович побував біля нових пам'ятників міста, зустрівся з головою Куяльницької сільської ради Сергієм Паламарчуком, головним редактором місцевої газети "Котовські вісті" Іриною Скудило, начальником відділу розвитку культури та туризму Ольгою Шапран та головним спеціалістом з туризму Наталією Мокряк. 

Велику увагу письменник приділив і питанню щодо культурної спадщини району, зокрема історичним пам'яткам краю: школі лірників в селі Коси, маленькій батьківщині Євгена Чикаленка, та створенню на базі колишнього іннокентіївського підземного монастиря "Гетсиманський сад" краєзнавчого заповідника.

Завдяки зустрічі авторський фонд Богдана Сушинського, створений в центральній бібліотеці, поповнився новою книжковою серією  "Тайны истории. Антология шпионажа". Богдан Іванович подарував бібліотеці три романи даної серії та нову повість для підлітків "Острів забуття".

Зустріч, як завжди, була цікавою та насиченою. Читачі бібліотеки  з нетерпінням чекають на знайомство з авторськими новинками.

Детальніше про зустріч читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 795 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz