Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Липень » 20 » Вшанування праці хліборобів
1:58 PM
Вшанування праці хліборобів

"В народі хліб, мов матір, поважають"

 

19 липня в Гидеримській сільській бібліотеці пройшов урок-бесіда "В народі хліб, мов матір, поважають". Бібліотекар Василиса Полуденна ознайомила учнів з обрядами та звичаями нашого народу, де окрасою є Його Величність Хліб, розповіла про пошану до найдорожчого, що є в людини – хліба, до хліборобської праці та почуття відповідальності та бережливе ставлення до хліба. Свою розповідь бібліотекар підкріпила цікавою легендою про виникнення хліба.

Продовжився урок розважально-ігровою програмою. Дітям було запропоновано розгадати кросворд під назвою "Колосок" з додатковими питаннями. Всі разом згадували прислів’я приказки та загадки про хліб. Учні Олександр Полуденний, Катерина Мамалига і Руслана Сотнікова прочитали вірші П. Воронька "Як добре пахне хліб", "Не кидайся хлібом - він святий» та вірш В. Корж "Рідна мати і чесний хліб".

Переглядів: 593 | Додав: Olga | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz