Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Грудень » 10 » Всеукраїнський Тиждень права
11:26 AM
Всеукраїнський Тиждень права

Тиждень права в бібліотеках Куяльницької громади

 

З 6 по 10 грудня 2021 року в Публічній бібліотеці імені Євгена Чикаленка Куяльницької громади проходили заходи в рамках Всеукраїнського тижня права, мета якого ‒ підвищення ролі правової освіти, виховання поваги до закону і прав людини.

В центральній бібліотеці для широкого загалу користувачів презентується книжкова виставка «Правники - суспільству»

Протягом кількох днів бібліотекарями були проведені цікаві і змістовні заходи для молоді: інформ-ескпрес «Конституцію вивчаємо – закони знаємо», правові хвилинки «Вчимося бути громадянами», проводились правові діалоги «Я і держава».

Привернув увагу користувачів і огляд книги автора-політика і громадського діяча Миколи Томенка «Україна: історія Конституції», в якій висвітлено історію розвитку українського конституціоналізму від найдавніших часів до сьогодення. Також до уваги читачів було представлено «Велику юридичну енциклопедію». В даному виданні містяться нормативні положення багатьох галузей права України: цивільного,  кримінального, адміністративного, трудового та інших. Дана книга допоможе людям не лише знати свої права, а й відстоювати їх.

З метою поглиблення знань дітей з основ правознавства, виховання поваги до закону в Новоселівській сільській бібліотеці оформлена інформаційна виставка "Права людини в Україні", на якій представлені законодавчі акти та література на юридичну тематику.

В Гидеримській сільській бібліотеці була презентована книжкова виставка та запропонований відеоперегляд під назвою "Твої права - твій захист".

Огляд книжкової викладки  "Уроки права - уроки життя" підготувала для своїх читачів, учнів 7 класу, Косівська сільська бібліотека.

Переглядів: 1305 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz