Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Березень » 21 » Всеукраїнський проект "Display-кросинг"
2:17 PM
Всеукраїнський проект "Display-кросинг"

Зацікавити та надихнути на читання

 

В центральній районній бібліотеці продовжує експонуватись виставка-подорож "Мрій! Читай! Мандруй!".  19 березня на презентацію виставки завітали група студентів медичного училища (куратором Олена Бородкіна), а  20 березня - студенти Подільського технічного ліцею (куратор Тетяна Попова). І якщо для студентів медичного училища був цікавий кожен із розділів виставки, то хлопців з технічного ліцею найбільше заінтригували туристичні маршрути нашого краю та враження від подорожей світом.

Знайомлячи студентів з другим розділом виставки "Рідний край у бібліотечних туристичних маршрутах", бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан більше  уваги приділила проектам зеленого туризму, історії створення Бірзульської залізниці,розповіла про візит до Бірзули останнього російського імператора Миколи II, про підземний монастир іннокентіївців "Райський сад" на території села Казбеки (Куйбишевське), познайомила з фотоальбомом "Історія Котовщини в світлинах". 
 І, як завжди, найбільше пожвавлення та захоплення у студентів-ліцеїстів викликав третій розділ виставки
"Спогади та враження". Кожен з присутніх хлопців потримав у руках справжні голландські сабо, оцінивши їх вагу, міцність, колір та орнамент, карибську рибу-їжака та приклав до вуха атлантичну мушлю-зубатку, послухавши шум океану.

Як завжди, чергова бібліотечна екскурсія була цікавою та пізнавальною, і ми сподіваємось, що навіть ті, хто вже давно не тримав художньої книжки в руках, завітає до нас за книгами.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 669 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz