Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Липень » 31 » Волонтерський проект БУР
2:05 PM
Волонтерський проект БУР

"Будуємо Україну разом" в Подільську

 

З 30 липня по 30 серпня 2017 року в Подільському районі працюють юнаки та дівчата з молодіжного волонтерського проекту "Будуємо Україну разом"

"Будуємо Україну разом" – це культурно-освітній проект, заснований у 2014 році командою БО "Львівська освітня фундація", яка вірить у самоорганізацію громадян як рушійну силу змін. Волонтери відновлюють помешкання для сімей героїв АТО, багатодітних, малозабезпечених, переселенців, з дітьми з особливими потребами, створюють молодіжні хаби та формують мережу волонтерів з різних регіонів України, прикрашають міста вуличним мистецтвом, створюють простір для творчості, дружньої атмосфери та зустрічей з цікавими людьми.

Мешканцям міста та району волонтери проекту пропонують низку культурно-освітніх заходів, які будуть проходити в центральній районній бібліотеці. Так, у цей вівторок, о 18:30 в  бібліотеці відбудеться перший захід волонтерів "Будуємо Україну разом" "БУР talks". До бібліотеки завітають троє людей, які поділяться досвідом втілення своїх амбітних мрій у життя, розкажуть про можливості, які зараз відкриті для української молоді. Це дизайнер-фрілансер, засновник студії Remarker, Тарас Волянюк, керівник організації Пласт - український скаутинг у місті Вінниця Максим Студілко та автор "Живої бібліотеки" в Харкові Галина Нікітіна. 
2 серпня волонтери БУР запрошують молодих мешканців міста та району на
літературний вечір, який буде проходити в парку імені Т. Шевченка, де кожен із учасників презентує літературне життя свого регіону. 
Ще два заходи відбудуться на другому тижні серпня - у вівторок і четвер. Слідкуйте за новинами на наших сторінках на сайті, блозі і у соцмережах.

Детальніше читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 654 | Додав: Olga | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz