Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2024 » Січень » 19 » "Вогник тепла"
2:56 PM
"Вогник тепла"

Вогники тепла від бібліотекарів Куяльницької громади вже на передовій!

 

Участь у допомозі військовим беруть широкі верстви суспільства. Ми дуже раді, що паралельно основній роботі, можемо хоча б  чимось допомогти нашим захисникам.

Ідея робити окопні свічки прийшла з холодами.  Кошти на парафін для окопних свічок  зібрали під час грудневого  семінару 2023 року.  Всі працівники відгукнулись на акцію «Вогник тепла». На  10 000 гривень, які зібрали під час акції,  закупили парафін.

Вдячні всім, хто передав баночки до бібліотеки, зокрема майстру з професійно-технічного ліцею  Янчевському Олексію, який долучив до збору бляшанок юнаків та дівчат, нашим бібліотекарям, які з торбинками прямували до бібліотеки.

Працівники культури з села Качурівка   назбирали  і передали до закладу  соснові шишки. Назбирали картон…Першу партію окопних свічок встигли передати до морозів і, раділи цьому як діти.

Сама тяжка робота була зроблена нашим завгоспом Віктором Дідуром, який розтоплював парафін та заливав свічки. А ще  він зробив кілька обігрівачів під свічки. Ми самі запалювали і переконалися, що з  таким  приладом можна не тільки обігріти невеличке приміщення, а й просушити на ньому носки, або шапки.

Додали до посилок і засоби боротьби з гризунами. А ще маленькі читачі передали листівки і солодощі. А ще -  оберіги від Олени Зелінської, намолені в церкві.

Так хочеться хоча б  чимось допомогти! Так хочеться передати вогник любові і тепла нашим хлопцям. Дякуємо всім за довіру та співпрацю!

Сьогодні вогники тепла попрямували  до наших Захисників, які дуже на них чекають.

Більше фото - на блозі бібліотеки

Переглядів: 130 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz