Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Листопад » 15 » Виставка майстрів з села Станіславка
12:16 PM
Виставка майстрів з села Станіславка

Рукотворне диво станіславців…

В рамках святкування 90-річчя з дня створення Котовського району, в краєзнавчому відділі Котовської  ЦРБ продовжується виставка робіт   талановитих людей села під девізом  «Майстри Котовщини – рідному району».

В листопаді у виставковій залі краєзнавчого відділу відбулося відкриття виставки робіт майстрів з села Станіславка Ольги Іванівни Копіци  та Василя Максимовича Трачука.

Ольга Іванівна представила колекцію художніх виробів, до якої входять різноманітні квіткові панно, виконані в техніці об’ємної  аплікації шовковими стрічками. Творчому стилю майстрині притаманне рідкісне відтворення на полотні авторських квітково-рослинних композицій, які характеризуються пишним розмаїттям та вдало підібраною гамою кольорів. Ольга Іванівна дуже любить квіти, тому в її композиціях завжди присутні маки, троянди, соняхи, гвоздики, ромашки, мальви… Усі її роботи випромінюють  світло, гарний настрій, адже прагнення майстрині - дарувати людям  радість.

Донька Василя Максимовича Трачука  надала  на виставку  картини,  вирізьблені на дереві. На превеликий жаль, майстер вже пішов з життя, але його роботи, виконані випилюванням, випалюванням, художньою різьбою продовжують жити і милувати людей.

З під різця майстра вийшли дивовижні птахи, букети чарівних квітів, побутові сценки з життя, портрети, навіть ікона Божої Матері. Водночас  Василь Максимович показував природну красу деревини, що викликає у глядачів теплі почуття і віру у його світобачення.


Тож  запрошуємо всіх  бажаючих  ознайомитися з виставкою робіт самобутніх майстрів з села Станіславки, насолодитись вишуканими художніми творами та отримати заряд позитивних емоцій.

         

Переглядів: 971 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz