Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Квітень » 20 » Відкриваємо Європу разом
2:23 PM
Відкриваємо Європу разом

За знаннями до Києва: навчаємось працювати у Пункті європейської інформації

 

Молоді бібліотекарі Котовської центральної районної бібліотеки Інна Вербицька та Ольга Волкунович 11-12 квітня 2016 року в місті Києві на території Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв взяли участь у семінарі для координаторів пунктів європейської інформації за проектом Української Бібліотечної Асоціації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації у бібліотеках» за підтримки Європейського Союзу (програма «Еразмус +»).

Провідні спеціалісти-тренера: Олена Башун, Ярослава Сошинська та Оксана Бояринова провели дводенне навчання бібліотекарів за напрямом «Методика і управління діяльністю пункту європейської інформації», надали консультацію щодо доступу до електронних баз даних про ЄС та Євроінтеграцію від Представництва ЄС в Україні, проінформували щодо веб-інформаційної платформи «Громадський європейський майданчик» та запросили стати учасниками груп у соціальних мережах.

Результатом семінару для молодих фахівців бібліотечної справи стали отриманий Сертифікат координатора проекту, набір рекламно-інформаційних матеріалів про ЄС та євроінтеграцію, доступ до електронних ресурсів про ЄС та електронна книга PocketBook, на яку завантажено книги про Європу.

 

Детальніше про семінар читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 638 | Додав: Olga | Теги: європа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz