Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Грудень » 22 » Відкриття пункту вільного доступу до Інтернету в бібліотеці села Куяльник
4:25 PM
Відкриття пункту вільного доступу до Інтернету в бібліотеці села Куяльник

Подарунок Святого Миколая - бібліотечний Інтернет-центр

 

18 грудня в бібліотеці села Куяльник було багатолюдно та гамірно. В цьому році Святий Миколай зробив чудовий подарунок Куяльницькій громаді, відкривши невеликий Інтернет-центр в сільській бібліотеці. До бібліотечної інтернет-сім'ї Котовщини добавилась ще одна бібліотека, яка може надавати крім традиційних, ще й новітні бібліотечні послуги.

 

 

На  урочистому відкритті Інтернет-центру були присутні учні сільської школи та поважні гості, кожен із яких приклав чимало зусиль, щоб ця подія відбулась: начальник відділу культури Котовської райдержадміністрації О. М. Шапран, директор СТОВ "Куяльник" А. І. Возіян, голова Куяльницької сільської ради Р. М. Палагнюк, директор ЦБС Котовського району С. М. Дюгаєва, заступник головного редактора газети "Котовські вісті" В. Ф.Прохода, представники Котовського  телебачення та ін., які поздоровили дітей та дорослих з наступаючим святом та побажали бібліотеці подальшого розвитку.

Під оплески присутніх червону стрічку перерізали Ольга Михайлівна Шапран та Анатолій Іванович Возіян, який безпосередньо провів Інтернет до бібліотеки та забезпечив безкоштовний доступ громади до всесвітньої мережі, взявши на себе щомісячні витрати по оплаті.

З Інтернет-центру двері для дітей відкрились прямо в Новорічну казку, яку підготувала районна дитяча бібліотека, завітавши до Куяльника у повному складі із святковою розважальною програмою. І презентація книжкової виставки "Новий Рік та Різдво у творчості письменників",  і вистава лялькового театру "Новорічні пригоди", і театралізоване дійство за участю поважної Господині, кумедного Чортенятка, доброзичливого Поштаря, і різноманітні конкурси, і ціла низка віршів від дітей для Святого Миколая - все це створила незабутню святкову новорічну атмосферу дива, казки, сподівань. 
Особливо хвилюючим став момент запуску в небо новорічних бажань та звернень до Святого Миколая, які були написані на святі та вставлені в яскраві повітряні кульки. Гелієві кульки стрімко підняли увись цілу в'язанку дитячих мрій, залишивши в  душах дітей щиру надію на  їх здійснення.
 
 
Детальніше про захід читайте на сторінках блогуЦБС
Переглядів: 870 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz