Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Грудень » 12 » Відкриття Пункту вільного доступу до Інтернету в бібліотеці
12:57 PM
Відкриття Пункту вільного доступу до Інтернету в бібліотеці

Інтернет для читачів селища Борщі

 

8 грудня в бібліотеці селища Борщі (Зірниця) відбулось урочисте відкриття Пункту вільного доступу до Інтернету для читачів сільської громади. Спільними зусиллями бібліотекаря Оксани Перебітюк та в. о. старости Валентини Петрівни Правенко в бібліотеці зроблений сучасний ремонт, придбані два ноутбуки та  підключений безкоштовний Інтернет з зоною WI-FI для користувачів селища.

На відкриття завітали  гості та добрі  друзі бібліотеки: в.о. старости Валентина Правенко, начальник відділу культури Ольга Шапран, директор ЦБС Світлана Дюгаєва, очільник КП "Борщівський водоканалу Анатолій Дода, представники центральної районної бібліотеки, колеги з бібліотек та клубів Борщівської сільради,  активні читачі та учасники художньої самодіяльності. 

Бібліотекар селища Борщі Оксана Перебітюк розповіла про роботу бібліотеки, яка була підкріплена презентацією "Знайомтесь: бібліотека села Борщі", створеною працівниками районної бібліотеки, та відмітила всіх, хто допоміг їй приблизити цей день.

Урочистості продовжились перерізанням червоної стрічки Валентиною Правенко та Ольгою Шапран, які подякували всім небайдужим людям, що доклали багато зусиль, щоб сільські громади мали якісний доступ до інформації. Поздоровила бібліотеку і директор ЦБС Світлана Дюгаєва, наголосивши, що бібліотеки  були, є і залишаються сьогодні самими демократичними безкоштовними установами на селі, відкритими і для дітей, і для дорослих, і для бідних, і для багатих. 

В цей день звучали щирі поздоровлення від читачів бібліотеки, від місцевої молоді, яка подарувала присутнім низку  гумористичних мініатюр про Інтернет. Багато веселих посмішок і дружніх оплесків зібрала гумореска від старших учасників художньої самодіяльності селища, а душевні пісні у виконанні дуету Наталії та В'ячеслава Іванкових зачарували кожного у бібліотечній залі.

Сподіваємось, що нові можливості, які надасть Інтернет приверне ще більше уваги до бібліотеки, де буде завжди весело та гамірно і, яка дійсно, може сьогодні допомогти людям у вирішення багатьох проблем.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 455 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz