Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Вересень » 24 » Вечір пошани літніх людей в селі Качурівка
3:42 PM
Вечір пошани літніх людей в селі Качурівка

Непомітно осінь входить у життя

Сонячного недільного дня в святковому вбранні до приміщення магазину в селі Качурівка прямувало чимало людей похилого віку. Виникло запитання: чому? А все тому, що там для них  був підготовлений вечір пошани «Осінь, як і в природі, прийде до всіх». А підготували його спільними зусиллями завідуюча клубом Ольга Поштар та сільський бібліотекар Катерина Гоцуленко.

Розпочали свято ведучі хвилюючими словами привітання та піснею «Зелене жито, зелене». При вході до уваги людей була розгорнута книжково-ілюстрована виставка «Непомітно осінь входить у життя». Її огляд провела бібліотекар села.


Після цього лунали пісні, вірші, байки, гуморески. Активну участь у виступах прийняли учні школи Олена Беліченко, Олена Неугоднікова та Наталя Мазуренко. В їхньому виконанні глядачам були запропоновані смішні та жартівливі сценки «Невдала контрольна» та ін.



Зворушливий вірш про стареньких прочитала Ольга Поштар. Повчальна «байка про добро» теж дуже сподобалась глядачам.


Пісня «Про матір» у виконанні бібліотекарки Гоцуленко Катерини, не залишила байдужими ні старих людей, ні малих дітей. Всі проронили сльозу.







Великі слова вдячності за працю, за виховання дітей, за повчальне життя було адресовано людям похилого віку. А потім одна із жінок, Матієва Ольга розповіла про свій життєвий шлях. Як вона з дитячих років була вихована так, що без праці нічого в житті не буває. Все життя своє, з молодих літ, вона присвятила своєму селу, в якому народилася, своїй сімї, своїм дочкам. Працювала, не відчуваючи втоми, на фермі. А вдома на неї чекали донечки та господарство. І їх вона навчила жити, добросовісно працюючи на благо родини. А тепер вона пенсіонерка. Її радістю на надією є онуки та правнуки. І каже вона так: «Недарма життя прожите. Залишився і мій добрий слід  на землі».

Естафету привітань людей похилого віку перехватили сімейний дует Тодосенків Федора та Галини. В їхньому виконанні лунали зворушливі пісні, які супроводжувалися бурхливими оплесками.

Наприкінці свята всім присутнім були вручені букети пахучих чорнобривців.

Свято не залишило байдужим нікого із присутніх.  Довго люди не хотіли покидати глядацьку залу. А ще довше лунали українські пісні, що виконували вже всі присутні разом. Організатори свята були дуже раді, що люди розходилися додому в доброму гуморі та хорошому настрої.

 

Катерина Гоцуленко, бібліотекар села Качурівка

Переглядів: 1313 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz