Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Липень » 21 » Вечір пам'яті Анатолія Ковальського
3:00 PM
Вечір пам'яті Анатолія Ковальського

Горіла свічка пам'яті поета

 

21 липня, з нагоди сороковин від дня смерті відомого в нашому місті та районі поета, журналіста, прозаїка, редактора місцевої газети, керівника літературного об'єднання "Промінь" Анатолія Дмитровича Ковальського в центральній районній бібліотеці зібрались творчі люди краю, друзі та колеги, щоб запалити свічку пам'яті та пом'янути добрими словами знаного земляка.
Вечір пам'яті під назвою "Горіла свічка пам'яті поета" відкрили ведучі заходу бібліотекарі районної бібліотеки Олена Попова та Людмила Лук'янчук, нагадавши присутні основні етапи творчого шляху Анатолія Ковальського. 
У світлі поминальних свічок в читацькій залі звучали хвилюючі слова, зворушливі рядки віршів Валентини Присяжної, Олександра Корембліта, Катерини Казначеєвої, Людмили Шиманської, Людмили Курченко, Валентини Барсукової, присвячених поету. У кожного з присутніх знайшлись яскраві спомини про чесну та благородну людину, яка прожила життя по совісті, сумлінно працювала, щиро любила Батьківщину та людей, згуртувавши навколо себе місцеві таланти, більшість з яких згодом заявили про себе серйозно, потужно.
Згідно християнським звичаям, Валентина Прохода запросила всіх присутніх розділити поминальний хліб і пригубити червоного вина, пом'янувши друга, колегу, наставника. Анатолій Ковальський пішов з життя, але залишив після себе світлу пам'ять та справжній літературний скарб для нащадків.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 649 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz