Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Україна speaking
11:50 AM
Україна speaking

Осінні зустрічі в English speaking club


В центральній районній бібліотеці продовжує роботу English speaking club, який відвідують користувачі з району та міста.  Проводить заняття фахівець з англійської мови, педагог Тетяна Попова. Заняття у бібліотечному клубі різноманітні і водночас сприяють не тільки вивченню англійської мови, а й  значно розширюють кругозір учасників.
Під час засідань клубу діти та молодь спілкуються на теми: «My house», «House of my dream», «My family», «My hobby». В роботі клубу активно використовується фліпчарт, за допомогою якого користувачі виконують практичні роботи з посібників Grammar Way та Enterprize. За допомогою мультимедійного екрану для членів клубу демонструються  слайди і фото, аудіозаписи носіїв мови, які сприяють більш швидкому оволодінню англійською мовою.
23 жовтня учасники English speaking club стали гостями бібліотечного Пункту Європейської інформації (координатор Інна Вербицька), де мали змогу відвідати мультимедійну годину на англійській мові «Новатор стилів Пабло Пікассо» до 135-річчя Пабла Пікассо, всесвітньо відомі твори якого відноситься до шедеврів європейської культури.

Детальніше про засідання клубу читайте на сторінках блогу ЦБС



 

Переглядів: 627 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz