Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Квітень » 19 » Україна speaking
3:18 PM
Україна speaking

«English speaking club» в районній бібліотеці

 

За ініціативою центральної районної бібліотеки ЦБС Котовського району, за підтримки відділів культури і освіти Котовської районної державної адміністрації розпочав свою діяльність клуб англійської мови «English speaking club», який можуть вільно відвідувати всі мешканці району.

Перша організаційна зустріч клубу відбулася у неділю, 10 квітня. В читацькій залі бібліотеки зібралися працівники райдержадміністрації на чолі з головою Едуардом Доценко, його заступником Тетяною Костюк та начальником відділу культури  Ольгою Шапран, вчителі району – викладачі англійської мови, працівники культури, сільська молодь.
Директор ЦБС Світлана Дюгаєва розповіла присутнім про власні ресурси та можливості районної бібліотеки, що сприятимуть активному вивченню мови. Модератор проекту - вчитель англійської мови Тетяна Попова - пообіцяла, що заняття відбуватимуться цікаво, для успішного навчання розмовної англійської мови будуть використовуватися медіа-ресурси, фільми з субтитрами, запрошуватимуть англомовних гостей.
Працівники районної бібліотеки презентували книжкову
виставку англомовної літератури "Україна Speaking", яка постійно поповнюється новими виданнями,   .
Завершилось перше засідання клубу
англійською "чайною церемонією"«Five o'clock tea», яку презентувала для гостей бухгалтер відділу культури Лариса Мороз.

На сьогоднішній день в центральній районній бібліотеці англійську мову вивчають три групи: службовці райдержадміністрації та працівники культури (кожного четверга), сільська молодь та учасники Території Z (кожної неділі). В підсумку вже відбулось 5 цікавих та насичених інформацією засідань клубу (10, 13-14 та 17квітня).

 «English speaking club» запрошує на побачення всіх бажаючих!

Детальніше про відкриття клубу читайте на сторінках блогу ЦБС
 

Переглядів: 704 | Додав: Olga | Теги: Англійська мова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz