Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Грудень » 17 » Творча зустріч з письменником
2:51 PM
Творча зустріч з письменником

"Таємниці історії" від Богдана Сушинського

 

13 грудня в центральній бібліотеці відбулась зустріч творчої спільноти Подільщини з відомим українським письменником, істориком, публіцистом, автором 210-ти  книжкових видань Богданом Сушинським

Розпочав свою зустріч письменник з рекомендації до вступу в Спілку письменників України  поетеси Подільщини Катерини Казначеєвої, згадав і про нещодавно відбувшийся X-ий з'їзд  письменників України, на якому він був делегатом від Одещини, а саме головне, що  Богдан Іванович приїхав на зустріч з новими книжками і подарунками для бібліотеки, зокрема двома книжками з нової серії "Тайны истории" "Между двумя мировыми войнами" і "Рыцари холодной войны". З особливою гордістю письменник презентував перед аудиторією "Енциклопедію Львівської Ставропігії XV - початок XXI століття" з дарчим надписом для бібліотеки.

Присутня на заході начальник відділу розвитку культури та туризму Куяльницької сільської ради Ольга Шапран привітала Богдана Івановича з черговою нагородою, літературно-мистецькою премією імені Пантелеймона Куліша.

За традицією Богдан Сушинський поспілкувався з залом на хвилюючі теми історії та сьогодення, поділився творчими планами на майбутнє, надав деякі поради присутнім на зустрічі місцевим поетам та подарував Куяльницькій ЦБС в особі директора Світлани Дюгаєвої добірку нових книжок, а директор, в свою чергу, - щорічник на 2019 рік з побажаннми заздалегіть зазначити дати наступної зустрічі письменника з подільчанами. І, як завжди, увінчало захід спільне фото на пам'ять.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 416 | Додав: Olga | Теги: Україна, Сушинський, письменник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz