Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Березень » 26 » Тренінг в рамках програми "Бібліоміст"
10:40 AM
Тренінг в рамках програми "Бібліоміст"

"Невідкладна адвокація" для публічних бібліотек

 

18-19 березня директор ЦБС Котовського району Світлана Дюгаєва та заступник директора по роботі з дітьми Тетяна Токаренко взяли участь у тренінгу «Невідкладна адвокація»,  що проходив у місті Києві в рамках програми «Бібліоміст» та зібрав представників бібліотечної справи  з різних куточків України. Метою тренінгу було навчання бібліотекарів оперативно й ефективно впроваджувати адвокаційні заходи у відповідь на загрозу невмотивованого закриття.

Учасники обговорили гострі проблемні питання та загрози, які сьогодні стоять перед бібліотечними закладами: децентралізація бібліотечних систем, скорочення закладів, об'єднання сільських і шкільних бібліотек, перепрофілювання приміщень та інше, ділилися думками, шукали шляхи уникнення даних загроз та вчилися, як правильно реагувати у ситуації, що склалася, як захистити заклади від закриття та не залишити сільські громади без єдиного на сьогоднішній день центру культури та інформації.

Детальніше про тренінг читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 739 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz