Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Квітень » 21 » Тиждень екологічних знань
10:54 AM
Тиждень екологічних знань

Життя в стилі «ЕКО

 

З 15 до 22 квітня в бібліотеках Куяльницької громади проходив щорічний Тиждень екологічних знань «Життя в стилі «ЕКО», метою якого є привернення уваги дітей та молоді до екологічних проблем, виховання почуття відповідальності кожної людини за збереження і раціональне використання навколишнього середовища.    

Відзначаючи День Довкілля в Україні (15 квітня) та Всесвітній День Землі (22 квітня), працівники бібліотек громади провели низку культурно-просвітницьких заходів. Так,  в бібліотеці села Гидерим пройшов  урок екології під назвою "Чисте довкілля - здорове життя!" та презентація книжкової виставки "Земля наш спільний дім".

Конкурс дитячого малюнку «Обіймемо Землю красою і любов’ю» пройшов в бібліотеці села Куяльник,  намалюй Землю, та ознайомся з проблемою екологічної катастрофи яка охоплює весь світ.

Цікава екологічна відеогра-вікторина «Не руйнуй гармонії земної» зібрала маленьких читачів в бібліотеці села Бочманівка.

Екологічна виставка «Знай, люби і бережи природу» зустрічає дорослих і маленьких читачів бібліотеки села Вишневе.

В  бібліотеці села Новоселівка оформлена книжкова виставка "Збережемо природу Землі разом!".

В центральній бібліотеці протягом тижня для дорослих та юнацтва проводився веб-огляд літератури «Зазирнімо в обличчя Землі» на сторінці Фейсбук «Книга бібліотечна». У відділі абонементу оформлено екологічну  книжкову  виставку «Життя в стилі ЕКО». Цікавинкою  пройшов  літературний  букслем «Таємниці і загадки Землі» з презентацією яскравих видань Стівена Гокіна  «Про Всесвіт коротко», науково-популярної збірки "Найкоротша історія часу", бестселеру Amazon та The New York Times "Великий замисел" та ін.

Більше фото  - на сторінках блогу бібліотеки

 

Переглядів: 321 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz