Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Березень » 25 » Тиждень дитячої та юнацької книги
3:49 PM
Тиждень дитячої та юнацької книги

Ми хочемо, щоб наші діти були книгами зігріті

 

Кожного року навесні традиційно до читачів бібліотеки селища Борщі приходить Свято Книги - Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги. У маленькій сільській бібліотеці, якою завідує Оксана Перебітюк, з 21 - 25 березня  проходять різноманітні та цікаві заходи для малих читачів під загальною назвою "Ми хочемо, щоб наші діти були книгами зігріті".

У перший день тижня, 21 березня, діти завітали на екскурсію до бібліотеки "З книгами ми дружимо, живемо - не тужимо" та переглянули презентацію "Як з'явилися книги та бібліотека". 22 березня в бібліотека зібрала юних читачів на конкурс малюнку "Ми малюємо книгу", де дітям було запропоновано намалювати героїв своїх улюблених книг. 23 березня на читачів селища чекала літературна вікторина "Упізнай літературного героя" за прочитаним уривком казки, а  24 березня бібліотекар оформила книжкову виставку "Пізнай світ через книгу" та запросила маленьких читачів на уявну подорож по островам, кожний із яких уособлював один вид довідкових видань, під назвою "Ці книги знають все на світі". В останній день Тижня в бібліотеці були проведені захоплююча літературна гра  "Веселка книжкових сторінок" та перегляд мультфільмів.
Тиждень видався цікавим та привабливим!

Детальніше про те, як проходили заходи, читайте на сторінках блогу ЦБС
 


 

Переглядів: 706 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz