Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Лютий » 24 » Територія Z
11:35 AM
Територія Z

Ділові переговори та лідерство - нові теми Території Z

 

Минулої неділі, як завжди, на Території Z центральної районної бібліотеки було людно та гамірно. Молодь зібралась, щоб дізнатися більше про проведення ділових переговорів,  про правила ділового етикету, офіційного дрес-коду, особливості риторики при переговорах, з якими познайомив учасників клубу Сергій Зубарев,  засновник компанії ОТПіУМ; інтернет-підприємець, соціальний діяч.

Тренери проекту - студенти з команди Одеського національного економічного університету Enactus ONEU Аріна Чабанова, Микита Нарусевичем та Анюта Знамеровська - запропонували до обговорення тему лідерства. Учасники детально розглянули питання: що таке лідерство, його основні  види, риси характеру лідера.

Доповнили захід цікаві рольові ігри та відеоматеріали по даній тематиці.

Захід відвідали голова Котовської райдержадміністрації Едуард Доценко та його заступник Тетяна Костюк, які були вражені енергією, цілеспрямованістю та активністю молодих людей та пообіцяли всебічно сприяти розвитку молодіжного клубу.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС
 

Переглядів: 608 | Додав: Olga | Теги: Територія Z | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz