Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2013 » Серпень » 22 » Свято до Дня утворення Котовського району
6:29 PM
Свято до Дня утворення Котовського району

Котовщині - 90!

21 серпня 2013 року  в  міському Будинку культури  відбулись урочистості, присвячені Дню утворення Котовського району та 22-ій річниці з Дня Незалежності України.

На святі були присутні понад 500 мешканців нашого району,  шановні гості з області на чолі з заступником губернатору області Хлицовим П. В., депутати обласної ради Кравець О.С., Возіян А.І, начальник відділу народної творчості та національних культур Тарасова О.М,  заслужені ветерани району та талановиті артисти академічного ансамблю пісні, музики та танцю Одеської філармонії "Чайка" та Котовського району.

Активну участь у заходах прийняли бібліотечні працівники. Попурі різноманітних виставок, представлених на святі, викликало живу зацікавленість у відвідувачів.  

Гості по декілька раз перегортали сторінки альбому-альманаху "Котовщина в світлинах", в якому зібраний фотоматеріал від 1923 до 2010 року. Презентація альбому "Котовщина в світлинах" стала яскравою ілюстрацією і до  історичної довідки, з якої розпочали свій виступ ведучі свята директор РЦКД  Михайло Іванов  та методист Олена Зелінська на святковому концерті.

Не менше уваги викликав і альбом-каталог "Майстри Котовського району", який зібрав інформацію про всіх майстринь району, що прийняли участь у творчій естафеті до 90-річчя утворення Котовського району, і  бібліографічні посібники: "Котовщина - земля моїх батьків", "Одвічні скарби Котовщини", "Поетична ліра Котовщини", "Любомирський чарівник", краєзнавча вікторина " Рідний серцю край Котовський та ін.

Стенд "Тобі, мій рідний край" висвітив матеріал щодо  впровадження в нашому районі "Народного бюджету", а  експозиція робіт майстрині ляльок Інни Штепи приголомшила навіть дорослих. 

Справжньою прикрасою свята стали роботи талановитих дітей Котовщини, зібрані освітянами, які довели, що майбутнє району у руках творчих дітей.

 Нам є чим пишатися! Нам є до чого прямувати! Ми любимо свій край і шануємо простих пересічних людей, які бережуть і творять історію власними руками. 

Детальніше про свято читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 836 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz