Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Жовтень » 18 » Школа молодого бібліотекаря
10:54 AM
Школа молодого бібліотекаря

"Бібліотечний ліцей" стартував для новачків

 

18 жовтня в центральній бібліотеці КУ «Публічна бібліотека ім. Є. Чикаленка Куяльницької сільської ради» розпочалися заняття в школі бібліотекаря-початківця «Бібліотечний ліцей», який діє в методичному центрі установи вже протягом багатьох років і навчив азам бібліотечної справи не один десяток бібліотекарів сільських філій.

В 2023 році на роботу до роботи в сільських бібліотеках-філіях приступили чотири нових працівники, які не мають бібліотечної освіти. Це Юлія Бірюк (село Глибочок), Оксана Черіченко (село Любомирка), Ганна Ефімова (село Малий Куяльник) та Олена Перлей (село Коси).

Саме вони стали слухачами-початківцями першого року навчання. Під керівництвом методистів та досвідчених бібліотекарів вони зможуть оволодіти основами бібліотечної майстерності, щоб бібліотека, яку вони очолюють, могла в повній мірі виконувати свої соціокультурні функції в громаді.

Темою першого заняття стала організація бібліотечного обслуговування користувачів. Молоді бібліотекарі познайомились з основними вимогами до обслуговування користувачів та особливостями обслуговування дітей, з правилами запису до бібліотеки, роботою з формуляром користувача та статистичним обліком роботи філії.

Отримані теоретичні знання були закріплені під час виконання практичних завдань.

Індивідуальний підхід, особисті консультації від фахівців центральної бібліотеки, тепла та доброзичлива атмосфера спілкування допомогли слухачам засвоїти нові знання.

Більше фото – на сторінках блогу бібліотеки

 

Переглядів: 156 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz