Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2011 » Грудень » 9 » Ще один крок до професійності.
5:43 PM
Ще один крок до професійності.

 З 5 по 9 грудня 2011 року в Одеському РТЦ відбулись навчання за модулем 3 "Інноваційні зміни в бібліотеці на основі проектного, кадрового менеджменту та ініціативної діяльності бібліотек" для бібліотекарів Великомихайлівського, Іллічівського, Котовського районів Одеської області.

За ідеальних умов бібліотека має бути тим першим місцем, про яке згадає людина, якщо їй треба здійснити якесь дослідження або просто отримати певну інформацію. І хоча сьогодні в пошуках швидкої відповіді на запитання набагато простіше звернутися до Вікіпедії або здійснити пошук, використовуючи Google, бібліотеки продовжують жити в суспільстві і займати в ньому свою нішу. Єдине, про що вони не мають права забувати,- це про те, що мусять бути відкритими до суспільства і його потреб. Сьогодні вже мало просто виконувати запити користувачів, потрібно намагатися їх передбачати і діяти на випередження. Лише за такого підходу бібліотеки зможуть йти в ногу з часом і виконувати свою основну місію - надавати громадянам інформацію у будь-яких ії видах, допомагати у вирішенні соціальних проблем.

В Одеському регіональному цетрі наші бібліотекарі Токаренко Т.А., Зінченко О.М., Трояновська Г.М. та Якубовська С.К. навчаються не тільки надавати споживачам можливість скористатися сучасними технічними досягненнями, але й урізноманітнити бібліотечні послуги, навчитися самим писати грантові проекти, які дадуть бібліотекам додаткові можливості для розвитку, та навчити цьому інших.

Переглядів: 5844 | Додав: Olga | Теги: навчання, Бібліоміст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz