Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Березень » 6 » Шевченківський тиждень розпочався
5:54 PM
Шевченківський тиждень розпочався

            Шевченківський тиждень розпочався

         

Вже більше ста п’ятдесяти років пройшло відтоді, як перестало битися благородне, мужнє серце геніального поета-революціонера Тараса Григоровича Шевченка. Але світлий образ великого Кобзаря безсмертний, як і сам народ, що породив його.

Першими весняними днями районна дитяча бібліотека , як і вся Україна, вшановує пам’ять найвидатнішого сина України.

 


5  березня   відбувся усний журнал з елементами презентацій та музичних вставлень  «Вчитайся, вслухайся в Шевченкове слово! ».

Розпочався журнал з огляду  книжкової виставки.  Були показані презентації,  які висвітлювали життєвий та творчий шлях Кобзаря,  та прослухані пісні на його слова. 

Демонстративні презентації  сприймалися дітьми набагато цікавіше,  а також ця форма роботи допомагає краще запам’ятати   матеріал,  ніж  традиційна бібліотечна  форма роботи. Сьогодні комп’ютер став незамінним помічником в проведенні яскравих, якісних, насичених розмаїттям форм і образів масових заходів і  викликає велику  зацікавленість серед маленьких читачів, залучаючи їх до бібліотеки.

Переглядів: 3109 | Додав: Olga | Теги: Тиждень, Шевченко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz