Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Жовтень » 28 » Семінар бібліотечних працівників Куяльницької ЦБС
2:29 PM
Семінар бібліотечних працівників Куяльницької ЦБС

Навчаються бібліотекарі Куяльницької ЦБС

 

25 жовтня в центральній бібліотеці Куяльницької ЦБС пройшов семінар бібліотечних працівників під назвою «Бібліотека – майданчик для спілкування: робота бібліотек з гуртками та клубами за інтересами».  

Розпочала семінар директор ЦБС Світлана Дюгаєва, яка закликала активізувати роботу бібліотечних гуртків та клубів, запросила бібліотекарів сільських філій взяти участь у написанні проектів "Громадського бюджету" та наголосила на важливості краєзнавчо-пошукових робіт для підготовки історичних довідок по кожному селу громади.

Завідуюча методико-бібліографічним відділом Віра Фарфурак розповіла бібліотекарям про організацію бібліотечних клубів та гуртків по інтересам, познайомила зі специфікою таких гуртків для різних категорій користувачів (дітей, юнацтва, дорослих), напрямками гурткової роботи, тематикою окремих засідань, детально зупинилась на питанні планування їхньої роботи.

Практичним досвідом роботи з клубами та гуртками поділилися з учасниками семінару працівники центральної бібліотеки та бібліотек-філій сіл Станіславка і Чубівка. Завідуюча відділом обслуговування користувачів центральної бібліотеки Олена Попова познайомила з діяльністю читацького салону "Бестселер", який об'єднує любителів поезії з міста та району. Завідуюча бібліотекою села Станіславка Валентина Христич розповіла про діючий при бібліотеці клуб любителів квітів "Мальва", а бібліотекар Чубівської бібліотеки Неоніла Яніцька - про гурток "Книги і ляльки" (ляльковий театр). 

Продовжила семінар бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан, оголосивши бібліотекарям тему  конкурсу краєзнавчих робіт 2020-го року  -  "Історія села: від минулого до сьогодення" та закликавши вже від сьогодні починати збір матеріалів, залучаючи до співпраці педагогів, працівників Будинків культури, ФАПів та інших установ села. 

Заступник директора ЦБС Людмила Бензар провела з працівниками бібліотек повторний інструктаж про посилення пожежної безпеки в закладах ЦБС в осінньо-зимовий опалювальний період 2019-2020 років. 

Завершився семінар індивідуальними консультаціями бібліотекарів з працівниками методичних центрів, спілкуванням з колегами з інших філій, переглядом нових книжок з додатковою віртуальною реальністю, які є в наявності у фонді центральної бібліотеки.

Детальніше про семінар читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 1364 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz