Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Лютий » 4 » Семінар бібліотечних працівників
1:01 PM
Семінар бібліотечних працівників

Пріритетні напрямки роботи бібліотек Куяльницької громади

 

1 лютого в центральній бібліотеці відбувся перший в 2019 році семінар бібліотечних працівників Куяльницької громади «Аналіз діяльності бібліотек ЦБС у 2018 році. Пріоритетні напрямки та подальший розвиток бібліотек громади у 2019 році».

Присутня на заході заступник голови Куяльницької сільської ради Тетяна Кунаренко щиро подякувала сільським бібліотекарям за їхню самовіддану працю протягом минулого року, похвалила за вагомі досягнення в роботі окремих бібліотек та бібліотечних працівників, розповіла про нараду в облдержадміністрації та першочергові завдання, що стоять перед культурою та  перспективи подальшого розвитку бібліотечних закладів громади, серед яких і комп’ютеризація, і поповнення новою сучасною літературою, і поточні ремонти, а начальник відділу розвитку культури та туризму Ольга Шапран конкретизувала, що в 2019 році з місцевого бюджету планується виділення коштів на поточні ремонти бібліотек та нагородила переможців  районного огляду-конкурсу «Бібліотечний батл: бібліотеки-ювіляри на професійному майданчику-2018»: Наталію Стопчанську та Тамару Гребонос (с. Нестоїта), Тетяну Демяненко (с. Ставки) та  Катерину Гоцуленко (с. Качурівка).

Про перебіг минулорічного конкурсу, його досягнення та недоліки детально розповіла заступник директора ЦБС Людмила Бензар, підкіпивши доповідь фотопрезентацією (бібліотекар Віолета Зінченко).

Завідувачка методико-бібліографічним відділом Віра Фарфурак виступила з аналізом діяльності бібліотек ЦБС за 2018 рік, навела планові завдання основних кількісних показників роботи на наступний рік, познайомила з оглядами-конкурсами, регіональними акціями та соціальними дослідженнями 2019 року, а методист Раїса Карп підняла питання щодо відзначення пам’ятних та знаменних дат у 2019 році та надала рекомендації щодо складання місячних та тижневих планів-звітів.

Щодо участі бібліотек ЦБС у всеукраїнських та регіональних конкурсах для читачів-дітей виступила методист по роботі з дітьми Олена Зінченко. Бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан оголосила тему цьогорічного краєзнавчого конкурсу - "Подільщина у вишневому полоні", зупинившись на порядку подачі матеріалу, термінів виконання та основних вимог до конкурсних робіт.

Організаційні питання з обліку книг та періодичних видань в бібліотеках-філіях ЦБС в 2019 році підняла завідуюча відділом комплектування та обробки літератури Тетяна Костенко, а бібліотекар абонементу Людмила Поросятковська познайомила з тематикою та графіком руху цьогорічних виставок-коло.

Детальніше про семінар читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 411 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz