Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Листопад » 11 » Робота в режимі онлайн
4:03 PM
Робота в режимі онлайн

Методична служба онлайн

 

З листопада місяця Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка, увійшовши до "червоної зони" запустила міні-проєкт "Методична служба онлайн". За 30 хвилин на платформі ZOOM фахівці сільських бібліотек встигають отримати практичні консультації з питань, які хвилюють сьогодні бібліотекарів та користувачів.

Найбільш актуальною і затребуваною фахівцями стала консультація щодо ведення бібліотечних блогів, як онлайн-майданчиків для роботи з користувачами під час карантину.

11 листопада на платформі  ZOOM зустрілись бібліотекарі  сіл Гонората, Глибочок, Куяльник, Малий Фонтан, селища Борщі та станції Борщі, які отримали детальну консультацію з питань щодо правил створення інформаційної публікації на блозі, розміщення фото- та відео-матеріалів, створення пошукових міток, поширення статей в групах соцмереж, сторінках сільських бібліотек та  Публічної бібліотеки від заступника директора Людмили Бензар, завідувачки дитячою бібліотекою Олени Зінченко.

Питання щодо термінів подачі інформації щодо роботи бібліотечних закладів підняла для бібліотекарів завідувачка методико-бібліографічним відділом Віра Фарфурак.

Наступного тижня, в середу та п'ятницу, відбудуться чергові зустрічі, присвячені особливостям звітності та планування роботи сільських філій на наступний рік. Про формування груп учасники будуть попереджені електронною поштою.

 

Переглядів: 1243 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz