Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Грудень » 19 » Районна культурно-освітня акція "Жива книга"
9:43 AM
Районна культурно-освітня акція "Жива книга"

"Жива книга" в гостях на Малому Фонтані
 

15 грудня в рамках культурно-мистецької акції «Жива книга» відбулася зустріч  членів літературного об’єднання «Промінь», співавторів збірника віршів «Променисті рядки»  Степана Чорноволюка та Катерини Синько з юними поціновувачами поезії  села Малий Фонтан.
Розпочала зустріч директор Подільської ЦБС Світлана Дюгаєва, яка ознайомила присутніх з ідеєю проекту «Жива книга».
Продовжився захід виступом учнів та педагогів Малофонтанської школи на чолі з директором Генадієм Затикою, які розповіли про рідну землю, що спонукає до поетичної творчості, використавши в сценарії поезію своїх земляків. Не залишились поза увагою і розгорнута книжкова виставка «Поетичне слово Подільщини», і «Літературна газета» талановитих дітей місцевої школи. 
Бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан розповіла про основні етапи життєвого та творчого шляху гостей «Живої книги» та передала слово поетам.
Степан Чорноволюк, в творчості якого переважають вірші-гуморески, розповів  дітям про перші свої кроки в поезії, про своє становлення як поета та зачитав декілька гуморесок. Молода поетеса Катерина Синько, яка має  в  творчому доробку вже понад 200 віршів, розповіла про про причини, що спонукали її до написання віршів, про  власну творчу виставку і, звичайно, прочитала свої найулюбленіші вірші.
 Діти з цікавістю слухали поетів, читали свої вірші, задавали багато запитань  своїм гостей та залюбки слухали відповіді.

 


Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 522 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz